Utfordring - Skisse

tirsdag, mars 30, 2010

Denne ukas utfordring fra Kreativ Hobby er en Skisse.

Skissen ser slik ut:
Og dette er mitt bidrag:
Begge stemplene er fra Kreativ Hobby, hjertet som henger i sløyfa er også fra Kreativ Hobby. Papiret og båndet er fra Hobbyhimmelen og blomstene fra Panduro.

Eske av restepapir

lørdag, mars 27, 2010

Jeg hadde diverse restepapir og bestemte meg for å lage noen små esker. Eskene er 8*8*3, noe som ikke er veldig stort. Jeg synes de passer perfekt for en liten gave, for eksempel hjemmelaget drops. Jeg har bare pyntet den ene ferdig, resten skal jeg kose meg med i påskeuka når eg også skal lage mange drops!

Papiret er kjøpt på hobbyhimmelen og er fra Maja Design, hvis jeg ikke husker helt feil
Alle stemplene er fra Kreativ Hobby. Siden Kreativ Hobby sin utfordring denne uken er Påske, så brukte jeg det eneste påskestempelet jeg eier. Jeg hadde en plan om å handle litt mer påskestash, men dessverre så var det ikke nok penger til det denne mnd..







Utfordring - Påskekort

Ukens utfordring er å lage et påskekort.

Husk at du må ha med min. 1 stempel fra Kreativ Hobbys egen design på forsiden. Dersom du heller vil lage en eske, LO eller annet kan du gjerne gjøre det så lenge du bruker min. 1 stempel fra vår design godt synlig.

Lilla4

søndag, mars 14, 2010


Her har jeg prøvd meg på et kort som kalles big buckle card. Dette har jeg også gitt til mamma og hun gledet seg til å gi det til noen. Hun fikk 10 kort som morsdagsgave i år.
Stempelet er fra kreativ hobby, papirene er handlet hos hobbyhimmelen i Kristiansand.
Også i dette kortet har jeg laget plass til å skrive på.

Lilla3

Lilla2

Lilla-inspirtert kort 1

Dette kortet har jeg laget for mamma. Stemplene har jeg handlet hos Kreativ Hobby Jeg har lagt med et ark hvor en personlig hilsen kan skrives på. Det er også plass til kvikk-lunsj, monolitt, risbrød eller en annen liten sjokolade.
Jeg har brukt borrelås for å feste korte (det er de svarte firkantene som er synlig når kortet er åpent.


Noen av mine kort

Dette kortet her laga jeg til pappa til farsdagen, tror jeg det var.




De to neste er begge "guttekort" og begge fikk jeg en bestilling på kort tid før det skulle leveres.





En ny blogg!

Jeg har tideligere prøvd å blogge, men mistet fort interessen. Tror dette kan ha sammenheng med at det ikke bar så mye å blogge om! Derfor har jeg bestemt meg for å lage en blogg hvor jeg legger ut noe av det jeg lager. Flere av mine venner har ment jeg burde ha en kreativ blogg og her er den!