test

torsdag, desember 13, 2012

this is a test!

Tekststempler

mandag, mars 21, 2011

Jeg trenger hjelp. Jeg skal i bryllup om noen uker (10 tror jeg) og jeg har INGEN tekststempler som kan brukes. Alt jeg har er klem, vår, glad i deg og slikt.
Jeg trenger hjelp til å finne noen fine tekster som passer til bryllup. Noen der ute som har noen?

Flere kreasjoner

tirsdag, mars 08, 2011

Jeg lager egentlig mange kort og slikt, men jeg glemmer å ta bildet av de.. Jeg har, etter en liten sms/mms -runde, fått tak i noen bilder av tingene jeg har laget. og her kommer de.

Første bilde er av pakkelappene fra i fjor. Jeg synes ikke det finnes så mange fine pakkelapper der ute, så jeg laga mine egne. Brukte diverse dies, cuttlebugen og kun to fager. Det var en suksess, og under treet vårt var det nesten bare pakker med disse lappene på.

Bilde nr 2 er av et gavekort jeg laget til noen venner som ønsket seg penger til jul. (de ønsket seg egentlig bare veldig dyre ting, som jeg ikke hadde råd til så da ble det et gavekort som "hjelp på veien")

Det siste bildet i denne posten, ble laget til kusina mi sin bursdag i januar. Det er et slags brettekort, som ikke er veldig synlig på bildet.
Dåp

Min samboer søster fikk en nydelig jente i september. Jeg spurte om de ville at jeg skulle ta meg av invitasjon, bordkort og takkekort, og de takket pent ja til dette. Invitasjonene har jeg postet tidligere, men tenkte jeg skulle poste et bilde av dåpskortene. Jeg hadde lyst å lage noe orginalt og unikt som "ingen" hadde sett før, så jeg bestemte meg for å prøve meg på noen søte små sko. Og det er nok første og siste gang jeg kommer til å prøve meg på de skoene, alt for mye prikearbeid for min del.

De ble veldig fine synes jeg. Helt rene, uten pynt. Skulle jeg ha laget dem til meg selv skulle de gjerne hatt litt mer pynt på seg. Med det er jo smak og behag. Takkekortene skal jeg i gang med så snart bildet av dåpsbarnet er ferdig fremkalt. Det vil se helt likt ut som invitasjonene, bare stå "takk" på forsiden i stedenfor "invitasjon"

Jeg har heeelt glemt denne bloggen!

fredag, desember 17, 2010

Jeg har hatt det veldig travelt, med 4 jobber i tillegg til studiene, men jeg har fått litt tid til scrapping. Bare ikke tid til å lage noe innlegg i bloggen her.


Pappa hadde bursdag i begynnelsen av ferien, før jeg reiste til USA. Han fikk dette konvoluttkortet. Jeg husker ikke hvilket papir, men har fått høre at det har gått ut av produksjon.


I løpet av sommeren har også folk giftet seg, de fleste fikk samme type kort:

Samboeren min sin søster fikk en datter i september og jeg skal lage invitasjoner, bordkort og takkekort til dåpen. Jeg har allerede begynt og levert fra meg invitasjonene. (bildene kommer i feil rekkefølge, men det gjør vell inegnting) Kun ønsket så rene invitajoner som overhode mulig og egentlig ingen pynt.. men litt pynt må man ha.Og plutselig var det jul og da er det jo gøy å finne frem scrappeutstyret igjen. Alle motivene er fargelagt med promarkers (jeg er fremdeles helt nybegynner men begynner å få det til) Senere er de montert på et kort, og sendt til mamma som ønsket 10stk i år. jeg glemte å ta bilde av 5 av de.. De bildene jeg har tatt kommer senere. Hjemmelagede pakkelapper blir det også i år. De er laget av grønt og rødt papir, trykket ut med spellbinders.

Konvoluttkort

søndag, mai 30, 2010

Jeg har lenge hatt lyst til å lage et konvoluttkort, men har ikke funnet en mal. Ei har jeg letet godt. Så da satte jeg med ned og prøvde, og her kommer resultatet:
Kortet er allerede avlevert til Pappa som har bursdag mens jeg er i USA.Det har blitt litt liten innlegg fra min side i det siste og det er bare å beklage. En student har dessverre MYE å gjøre i mai og juni. Og om en uke reiser jeg til USA for å være der i forbindelse med skole i 2 uker.. Men etter dette kommer jeg sterkere tilbake!

Cuttlebug

onsdag, april 28, 2010

Jeg har kjøpt meg Cuttlebug og etter bare en uke kan jeg ikke fatte hvordan jeg har klart meg uten. Den er jo helt genial. Mine kort har alltid vært helt basert på noe skjærebrettet mitt kan klare, altså firkanter. foreløbig har jeg bare kjøpt to pakker fra spellbindersEr det noen som kan anbefale noen andre? jeg skal selvfølgelig ha mange mer!!