Fargerikt!

søndag, april 25, 2010Her er et fargerikt kort som min heldige pappa fikk. Han ble 50! Fargene brukt på kortet er også brukt på bordkortene/navneskiltene som kan ses under. Stempelet som er inni vinglasset(det syns dessverre ikke så godt..) er fra Kreativ Hobby. Stempelet er "Vinen gjør underverker, selv om du er et år eldre føler du deg ti år yngre" og kan finnes her
Skjortekortet gikk også til pappa, og i lommen ligger stempelet "verdens beste pappa"

Det blir jammen meg mange bordkort fortiden. Disse er laga med et stempel som jeg laga selv og bestilte fra Canada. villageimpressions tror jeg plassen het. Kjempebillig og rask levering.
Fargene er så spreke av to grunner, dukene hadde samme farger OG pappa er en skikkelig spreking. Stempelet representerer han, friidrett!Siden jeg var så heldig å ha brukt alle disse 4 sterke fargene både på kortet og bordkortene/navneskiltene tenkte jeg at jeg kunne slenge de med i ukens utfordring fra Kreativ Hobby. Som er å lage et kort med sterke farger, 4 eller flere.

Jeg må også lære meg å ta bilder av alt jeg lager og ikke bare lage og levere.. Det har vært litt hektisk med mange bordkort, til både bursdager og konfirmasjoner og mange kort som skal leveres til konfirmanter samt kort til bursdager. Heldigvis har jeg ingen flere bestillinger før sommeren for nå begynner eksamen!

0 kommentarer: