Jeg har heeelt glemt denne bloggen!

fredag, desember 17, 2010

Jeg har hatt det veldig travelt, med 4 jobber i tillegg til studiene, men jeg har fått litt tid til scrapping. Bare ikke tid til å lage noe innlegg i bloggen her.


Pappa hadde bursdag i begynnelsen av ferien, før jeg reiste til USA. Han fikk dette konvoluttkortet. Jeg husker ikke hvilket papir, men har fått høre at det har gått ut av produksjon.


I løpet av sommeren har også folk giftet seg, de fleste fikk samme type kort:

Samboeren min sin søster fikk en datter i september og jeg skal lage invitasjoner, bordkort og takkekort til dåpen. Jeg har allerede begynt og levert fra meg invitasjonene. (bildene kommer i feil rekkefølge, men det gjør vell inegnting) Kun ønsket så rene invitajoner som overhode mulig og egentlig ingen pynt.. men litt pynt må man ha.Og plutselig var det jul og da er det jo gøy å finne frem scrappeutstyret igjen. Alle motivene er fargelagt med promarkers (jeg er fremdeles helt nybegynner men begynner å få det til) Senere er de montert på et kort, og sendt til mamma som ønsket 10stk i år. jeg glemte å ta bilde av 5 av de.. De bildene jeg har tatt kommer senere. Hjemmelagede pakkelapper blir det også i år. De er laget av grønt og rødt papir, trykket ut med spellbinders.

0 kommentarer: